Skal du af med dit dyr?

OASA hjælper alle typer dyr til et nyt hjem. Hver enten du/I skal af med dyret pga. allergi, skilsmisse, manglende tid og mange andre svære situationer, så ring til OASA inden I eventuelt tager den svære beslutning om en aflivning eller vælger blot at forære dyret til en fremmede...

OASA kører med private plejefamilier frem for internater - vores plejefamilie koncept går ud på, at dyret i sin overgang til en ny familie har de mest naturlige forhold og livskvaliteter. Vi sørger derfor for, at dit dyr kommer ud i en OASA godkendt familie, indtil vi har fundet den helt rigtige permanente familie til dit dyr. 

Alle i OASA arbejder på frivillig basis, så alle penge går til at hjælpe vores dyr. Det koster derfor kr. 600 at aflevere en hund og kr. 300 at aflevere en kat. Disse penge bliver ubeskåret brugt på det pågældende dyr.

HUSK: du kan også ALTID kontakte os hvis du finder et dyr.

Kontakt:

Vedr. hunde:

hunde@oasa-dk.dk

Er din hunde-henvendelse AKUT, så ring/sms til formand Mirja Holm Thomsen på tlf. 26 20 67 10. 

Vedr. katte:

katte@oasa-dk.dk 


GRATIS RÅDGIVNING VEDRØRENDE KATTEADFÆRD:

Har du problemer med din kat? Eller mistrives din kat? Har du prøvet alt og går det dig så meget på, at du overvejer at skille dig af med din kat?
OASA mener, at alt for mange katte bliver aflivet eller skifter familie fordi deres kat mistrives eller fejl tolkes - en mistrivsel, der som oftest kan rettes op på, således at katten kan indgå som det familiemedlem, katten nu engang var ment til at være og er.
Hvis du går med disse overvejelser eller frustrationer, så stiller OASA vores katte ekspert til rådighed - helt gratis. Mia Bækmark har nemlig tilbudt, at rådgive dig gennem de udfordringerne I nu måtte have. Støtte dig, således at I kan hjælpe din kat med at finde sig selv igen. Så katten forhåbentligt kan finde sig til rette i dit hjem - sit hjem - og så I kan finder hinanden igen.

Kontakt Mia Bækmark:
Mobil: +4523493493
Frivillig hjælper hos Dyreværnsorganisationen OASA